tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kuolemantuomio jokaisesta rikoksesta!

Ja seuraava aihe, josta paskahousupoliitikot ja muut päätöksiin kykenemättömät henkilöt nillittävät. "On liikaa rikollisuutta ja tuomiotkin on liian heikkoja jne. jne." Tämäkin asia olisi korjattavissa. Koska elämme muutenkin tällaisessa yliholhous- ja kontrolliyhteiskunnassa, niin kuolemantuomio käyttöön JOKAISESTA rikoksesta ja rikkeestä ikään ja sukupuoleen katsomatta olisi taloudellisesti ja eettisesti sopiva ratkaisu. Varmasti loppuu rikollisuus lähes kuin seinään ja samalla aivan kuin ohessa tämä planeetan ylikansoittuminen vähän rauhoittuu.
   Tietenkin edelleenkin parhaat rikolliset välttävät tämän jäämättä kiinni, eikä tällaista tuomiota ihan kevyin todistein ehkäpä toteutettaisi. Mutta! Jos vaikkapa lapsi varastaa tikkarin marketista ja tästä on videotodiste? Ei muuta kuin johonkin sivuhuoneeseen, jossa äänenvaimennetulla pistoolilla aivot seinälle. Ei tule seuraavaa taparikollista, eikä tarvitse rasittaa enää kenenkään muun virkamiehen arkea tällaisella elävällä saastalla. Lähes kaikki kauppoihin, kioskeihin tms. kohdistuvat jälkeenjääneiden ali-ihmisten hölmöilyt vähenisivät varmasti 90%. Ja lopuilta 10% loppuisi elämä jos videotallennus vaan pyörii. Sama pätisi myös esim. asuntoon, tontille, autoon kutsumatta tunkeutuviin varkaisiin, lapsiin tai muihin häiriöihin. Jos on valvontakamera tallentamassa tapahtumia, niin ei muutakuin kuristamalla tai aseella paskat pihalle. Miksi kenenkään pitäisi saada hiiviskellä tai muuten vaan häiriköidä TOISEN ihmisen tontilla, kulkuneuvoissa tms. ?
   Sanomattakin on selvää, että esim. seksuaalirikoksissa dna ei valehtele. Näissä tapauksissa voisi käyttää jotain hieman kivuliaampaa tapaa, kuin pistoolia, ehkä esim. vatsan alueelle puukotusta muutamia kertoja. Ja seurataan toki, että kituminen päätyy kuolemaan.
   Miksi esim. murhaajan tai raiskaajan täytyisi saada jatkaa omaa elämäänsä, kun hän on pilannut tai lopettanut toisen elämän? Ei mene jakeluun. Ja taas joku nillittää, että elämä on pyhää ja toinen mahdollisuus ja ihminen voi muuttua ja mitä ikinä kuvottavaa paskaa voi joku saatanan vesipää keksiäkään. Nämä kaikki olisivat hyviä perusteluja jos on vaikka tehnyt veropetoksen. Siitä voinee satumaailmassa parantua ja saada toisen mahdollisuuden jne. Mutta nythän tilanne on täysin päinvastainen. Ihmiselämää ja toisen ihmisen fyysistä koskemattomuutta ei arvosteta yhtään. Sen arvo on 0, zero, nolla. Nekrut työntää sormia perseeseen ja raiskaa porukalla tai isä nai tytärtään 20 vuotta ja mitä tästä seuraa muutama vuosi tai muutama kymmentä vuotta vankilassa. Ketä tämä hyödyttää ja millä tavalla, että tällaista ihmisrotuun kuulumatonta jätettä pidetään vielä verorahoilla hengissä?
   Ja taas tänä iltana joku nillittää kymppiuutisissa jostain syystä, että rahat loppuu, rahat loppuu! No shit Sherlock! Jos vetäisit sen pään ulos persereikäsi syövereistä, niin voisit tajuta, että näille asioille on tehtävissä jotain! Tämä yhdistettynä tuohon alempaan postaukseeni ihmisen eliniän lyhentämisestä toisi ennenkaikkea aivan käsittämättömät säästöt + yhteiskunnan, jossa pelko ja rikollisuus vähenisi. Vai olisiko kyseessä, että tätä ei edes haluta. 20 vuoden päästä tämä maailma on hylännyt kaikki lait ja järjestyksen. Vahvin selviää-periaatteella mennään. No, käy sekin. Odotellaan ja katsellaan miten maailma hukkuu paskaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti