keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Jos haluat todella auttaa, tapa itsesi !

Kyllä. On syytä pohtia olemassaolosi järkevyyttä. Niin monet pohtivat kaikkien muiden pienten ja suurten asioiden tärkeyttä, vaikuttamista, paskantärkeyttä, kierrätystä, ituja, ihania pieniä vauvoja, orvokkeja, lämpimiä ilmoja ja lomamatkoja, rakkautta, runkkausta, väkivaltaa, tuhoa.
   Mutta ei. Tämä maailma ei pelastu sillä, että pistät patterit ja perunankuoret eri astioihin ja koet itsesi todelliseksi onnistujaksi. Eikä tähän enää vaikuta paskan vertaa kuka syö mitäkin ja minkälaiselta lautaselta. Koska! Näitä helvetin syömis- ja paskantamiskoneita ja paskantärkeitä runkkareita, eli ihmisiä on aivan liian paljon. Kestääkö aasin selkä 20 ihmisen painon. EI KESTÄ! Aasi on tässä tapauksessa, aivan oikein, planeettamme maaaaaa. Maailma pelastuu ainoastaan sillä, että ainakin puolet ihmiskunnasta hävitetään tavalla tai toisella. Tietenkin sopuisin vaihtoehto olisi oman käden kautta. Jos koet epäonnistuneesi elämässä, vituttaa, masentaa tai vaikka uusi iipodipädi meni rikki ja isi ei osta uutta, niin tähän on ratkaisu. Injektoi lyijyä aivoihisi luodin muodossa tai vedä vaikka ranteet auki. Kaikki maalliset murheesi katoavat ja jäljelle jäävät voivat taas hieman paremmin ilman aiheuttamaasi tuotantokuormitusta ja jäteläjää.
   Tosin jos hiljennymme rukouksen voimalla miettimään vaikka Afrikkaa, (hetki, täytyy yökkiä oksennusta suusta) niin lapsikeskiarvo naista kohti taitaa olla aikalailla 6! Ja mitkä ovat olosuhteet? Savimajan lattialle syömään hiekkaa ja kuravettä. Mitä vittua oikeasti!?!? Noh, ilmeisesti aika moni syntyy raiskauksen seurauksena. Kertoo jotain koko maanosan hienoudesta ja täkäläisen ihmisenkaltaisen populaation älykkyysosamäärästä. Eikä siinä vielä kaikki! Kuin ostos-tv:ssä konsanaan. Niin pitkään, kuin olen lukemaani ja näkemääni ymmärtänyt on suollettu tätä helvetin propagandaa, että ota kummi parilla kympillä tai katso tv:stä, kun väsyneet artistit suoltavat väsynyttä paskamusiikkia lahjoitusten toivossa oikein aiheeseen pystytetyissä konserteissa... Ei siinä mitään jos olisin huomannut jonkunlaista edistystä. Käsittääkseni tätä rahaa ja apua on syydetty sinne aivan käsittämättömiä määriä dinosaurusten ajoilta asti ja mikäli tätä nyyhkypropagandaa katsoo, niin tilannehan vaan huononee vuosi vuodelta. Nythän koko helvetin manner taitaa olla kuivumassa, niin saadaan vielä lähi-idän lisäksi koko Afrikka Eurooppaan! Jenkit ja venäjä sentään yrittävät säilyä hengissä vielä edes 50 vuotta ja ovat ottamatta tätä helvetin kaaosta rajojensa sisälle. Euroopan vuodet lienee kahden käden sormilla laskettavissa. Mutta kyllähän me sekin porukka kotoutetaan! "Tästtäkkin selvittään" sanoisi joku kirkkain silmin. Koko Afrikka tulee kuule suomeen paikkaamaan työvoimapulaa. Pulaa mikä on ollut tulossa jo ainakin 20 vuotta...ei näy ei kuulu. Sitten on ainakin paljon ihmisiä, ketkä osaavat kantaa vettä ja risuja, jopa päänsä päällä! Kovimmat insinöörit jopa lukea ja kirjoittaa.
   Sain kesken kirjoituksen uskonnollisen ilmestyksen. Jeesuksen kasvot ilmestyivät kissani persereikään ja tajusin, että miksi kenenkään järkevän länsimaalaisen pitäisi tappaa itsensä sen takia, että nuo helvetin kusiset kehitysmaat vetävät koko maapalloa mustaan aukkoon...kirjaimellisesti. Länsimaan mahdeilla on kova halu puuttua asioihin, kuten lähi-idän vesipäiden ikuiseen sekoiluun tai Afrikan puolivälissä laahaavaan älylliseen evoluutioon. Tähänkin olisi kaksi selkeää toimintatapaa. Antaa lähi-idän ja Afrikan porukoiden olla keskenään omilla maillaan tai ihan tosissaan silotetaan parkkipaikaksi kaikki vihamieliset tahot molemmista ja yritetään sille eniten ihmisiä muistuttavalle porukalle rakentaa toimivaa mestaa. Miksi mennä sinne vähän nyhjäämään ja tehdä näennäisesti jotain ja sama paska vaan jatkuu ikuisella toistolla suoraan 80-luvulta hamaan tulevaisuuteen. Ellei sitten haluttu kaaoksen ja epätoivon määrä ole vakio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti