torstai 16. kesäkuuta 2016

Suomi kuntoon! Maailma kuntoon!

On aika!

Olen vasta vähän päälle kolmekymppinen ja jo täydellisen vittuuntunut tuohon paskanlässytykseen, mitä uutisiksi kutsutaan.
Ei ole rahaa, ei tule rahaa, nyt leikataan, nyt itketään. On yt-neuvotteluja, on perhesurmia, on vittu vaikka minkälaista kitisijää.
Vanhukset hukkuu tiedottomassa tilassa paskaansa ja nuoret vetää foliopiipusta crackiä porttikongeissa. Vienti sakkaa, tuonti sakkaa,
Egyptiläiset lentokoneet sakkaa jne. No! Tähän kaikkeen on olemassa yksinkertaisia parannuskeinoja. Aivan nenämme edessä!

Elinikä!
Ihmisiä pidetään väkisin hengissä vaikka 120-vuotiaiksi, jos edes jonkunlainen elämää muistuttava signaali kehosta irtoaa. Samaan hengenvetoon
pohditaan, millä eläkeikäisten hyysääminen maksetaan. Sinä 30-vuotta korkeakouluja käynyt, ota pää pois perseestä! Ei millään!
Tähän on olemassa yksinkertainen ratkaisu. Ihmisen elämälle yläikäraja. Ehdottaisin 75-vuotta. Juhlallinen ja kaunis numero, johon mennessä varmasti kerkeää kokemaan kaiken ja vähän enemmänkin. Sen jälkeen käveltäisiin jonkinlaiseen yleiskrematorioon, jossa tietenkin yritettäisiin tämä elämä päättää mahdollisimman kivuttomasti. Ruumiiden polttaminen/kierrätys voitaisiin valjastaa tietenkin hyötykäyttöön nykypäivän niin ekologisessa maailmassa. En tiedä kuinka paljon tämä eläkeläisten ja muiden vihannesten ylläpito yhteiskunnalle maksaa, mutta veikkaisin, että säästöt olisivat todella, TODELLA mittavat.
Toki olisi hieman surullista jos tämä otettaisiin käyttöön heti. Ajatellaan, että olet vaikka 74-vuotias. Kohtalaisen traagista. Ei hätää, kaikki isot päätökset otetaan käyttöön vuoden tai parin viiveellä. Niimpä näille tässä tapauksessa 2017 tai 2018 syntyneille opetettaisiin syntymästä lähtien, että elämä nyt vaan on 75 vuotta. Jos joku tällä hetkellä eläjistä haluaa sen yli kitua, niin antaa mennä. Vapaaehtoiset voisivat jo tälläkin hetkellä elävästä kansasta potkaista tuolin jalkojen alta yllämainitussa iässä.


Urheilun ja kulttuurin tukeminen!
Kuten meille jokapäivä toitotetaan ja sen ihan itse paskoja eineksiä ostaessamme koemme, talous on kuralla. Sekä hekilökohtaisella, että suuremmalla mittakaavalla.
Ja silti! Jumalauta rahoja, joilla voitaisiin parantaa yhteiskunnan ja ihmisen oloa tuetaan vittu jotain helvetin hiekkalaatikkoon hyppääjiä ja ympyrän juoksijoita, joista ei KOSKAAN tule menestyviä urheilijoita, eikä minkäänlaista iloa yhteiskunnalle. Miksi jumalauta?! Aitoa mielipuolista toimintaa. Sama kuin tukisi avoimesti terrorismia. Rakennetaan penskoille halleja, missä kyvyttömät ja lahjattomat sikiöt pyörivät lajien parissa, mitä eivät välttämättä edes halua harrastaa!
Pitäisi liikkua, pitäisi liikkua? Ihmisellä on aivot ja kaupasta saa halpojakin juoksukenkiä ja urheiluvarusteita. Ei siihen tarvita mitään valtion tukea helvetti. Ne urheilulajit ovat olemassa ihan jokaiselle ja aidosti menestykseen pyrkivät seurat ja yhdistykset pystyvät ne kilpaharrastuspaikat itselleen hoitamaan. Muut hälläväliä asenteella urheilijat löytänevät jostain tasamaata missä harrastaa tai vuokraavat tarkoitukseen soveltuvia paikkoja näiltä oikeasti menestykseen pyrkiviltä tahoilta.

Ja taide/kulttuuri...Rahaa syydetään joillekin helvetin ituja pureskeleville haaveilijoille, ketkä piirtävät 3 viivaa kankaalle ja vievät ihan tosissaan sen gallerian seinälle muutaman kaverinsa ihailtavaksi. Ehkä jopa jossain paikallislehdessä kertovat, millaisia suuria tunnetiloja nämä sotkut muille välittävät. Tässä on Suomen ja koko maailman tulevaisuus! Kaikenlaisia vitun apurahoja tällaisille harhaisille sekopäille, ketkä kokevat mielestään tekevänsä jotain hyödyllistä. Tähän pätee hyvin pitkälti samat pääpiirteet, kuin urheiluun. Lahjakas ihminen löytää sen verran taiteiluvarusteita, että jos lahjakkuutta on, niin kovalla (omalla) työllä hän nousee taiteesta pitävän kansan tietoisuuteen. Ei mikään 20000€ vuodessa auta jos olet sysipaska ja/tai teet kuraa, joka ei vaan kiinnosta ketään.
Samaan syssyyn voisi pistää museot ja muut helvetisti rahaa syövät turhat instanssit. Jos tällaisiakin kirkkovakkojen ja tuohivirsujen hiplailijoita ja niiden parissa runkkailijoita oikeasti asia kiinnostaa, niin eiköhän nämäkin saisi toteutettua yksityisillä varoilla. (Lähes) kaiken mahdollisen yksityistäminen toisi työpaikkoja ja keventäisi tätä järjetöntä rahan tuhoamista. Edellämainittujen toimien avustaminen on yhtä hyödyllistä, kuin setelikasojen polttaminen eduskuntatalon portailla. Itseasiassa sekin herättäisi varmasti enemmän tunteita ja keräisi kansaa paikalle, kuin keskinkertaiset urheilijat ja taiteilijat.
Nämä edellämainitut koskevat hyvin pientä osaa ihmisistä ja silti niihin syydetään kaiken kansan yhteistä hyvinvointia rokottavaa valuuttaa. Miksi?


Narkkien ja työttömien lisääntyminen!
Afrikassa taitaa melkolailla keskiarvo olla 5-7 lasta naista kohti. Ihan kaunis saldo sellaisessa ympäristössä. Mutta ei hätää, kyllä Suomestakin kehitysmaa saadaan. Yhteiskunnan rahoilla vaan hyysätään narkomaanien, työttömien ja muilla tavoin kyvyttömien/varattomien lisääntymistä. Millä todennäköisyydellä tällainen lapsi saa ihmisarvoisen elämän? Helvetin itsekästä ajatella olevansa oikeutettu lapseen lähtökohdista piittaamatta. Työtön ja tuhoontuomittu yh-äiti tai edes pariskunta ei elä yksin tai kahdestaankaan yhteiskunnan tuilla, niin otapa siihen vielä lapsi tai pari kärsimään. Pakkoabortti tai ainakin huostaanotto heti, kun lapsi syntyy jos kyseinen tragikomedia menee niin pitkälle.
Lapsientekoon jonkunlainen tulo- ja hyvinvointiraja. Kontrolloidaanhan täällä kaikkea muutakin, niin eiköhän tuohon päättäjät löydy.
Ja missä ovat nyt ne saatanan maapallon hyvinvointia puolustavat tahot? Kertokaa nyt tarvitaanko tänne enää ihmisiä? Kestääkö maapallo? Ei kestä!
Mutta sillähän ei ole väliä. Pyöräyttää paskaisessa sarkahameessaan teetä ja ituja nauttiessaan pari lasta ja siinä ohessa tuomitsee vaikka lihansyönnin täysin. Tekopyhät siat! Minä pystyn sanomaan totuuden. Sekä lihansyönti, että ihmiset pitäisi keinolla millä hyvänsä pudottaa ainakin puoleen. Joskin epäilen, ettei kumpaakaan tule koskaan tapahtumaan. Itketään ja maristaan, ehkä jopa hurjimmat tekevät pieniä mielenosoituksia, mutta kellään ei ole kanttia OIKEASTI ryhtyä toimeen, missään asiassa! Ollaan kaulaa myöden paskassa ja hymy naamalla koetetaan vaan pitää suu ja nenä paskarajan yläpuolella niin pitkään kuin mahdollista. Aamen.


Mamut, kehitysmaiden avustukset ja muu vastaava kuvottava paska!
Montahan kuukautta siinä meni kipeiden, kipeiden leikkausten jälkeen, kun raapaistiinkin jostain ainakin MILLLLJARDI...mamuille. Ainiin velkarahaahan se taitaa olla. Velkarahaa heti sen jälkeen, kun velkaa ei pitänyt enää ottaa vaan saada valtionvelka taittumaan. Noh kumminkin sitä otettiin nuorille miehille, ketkä tulivat läpi Euroopan hienoimpien kaupunkien, mahtavan Monacon ja kaikkien muiden haastavien esteiden läpi kylmään pohjolaan. Tämän kokoisessa maassa on kuitenkin jonkunlainen kiintiö sille, kuinka monta kebab-paikkaa pystyy kannattavasti pyörittämään. Syön hatullisen omaa paskaani, kun näiden kotoutus on edes jollain määrin onnistunut. Katsokaa vaikka Ruotsia, Norjaa, Ranskaa jne. Mutta ei kannata kotimaisista uutislähteistä etsiä. DDR-Suomi kertoo meille, että kaikki on helvetin hyvin Euroopassa. Vaikka videomateriaali esim. Ranskasta ja Ruotsista on aivan yhteneväistä lähi-idän konfliktialueiden kanssa. Kyseessä on SOTA!   
Helvetistihän nuo rauhan ja rakkauden kannattajat, kuvottavat muslimit aiheuttavat rikollisuutta ja turvattomuutta. Onneksi on sentään olemassa sensuuri ja hyssyttely. Ei kerrota kellekään, kun työnnetään väkisin sormia perseeseen ja ahdistellaan lapsia koulujen nurkilla tai hakataan ihmisiä mamuporukalla. Sehän on vaan mukavaa rikkautta ja värinää.
Minkälainen ihminen, eläin tai aivan joku muu olento kokoontuu tuhatpäin ainoana tarkoituksena väkivalta ja raiskaukset? Vastatkaa nyt saatana joku? Onhan se tietysti tietynlainen kiitos turvapaikasta.
Yksi koominen piirre on myös nämä sateenkaarilippua heiluttavat "refugees welcome" yksilöt. Maailmaa halaten ja seksuaalivähemmistöjä puolustaen he suut vaahdossa puolustavat maahanpenetroitujia, joista varmasti suurin osa antaisi esim. homoille välittömän kuolemantuomion. Onhan sitä komediaa siinäkin.
Kyllähän maailmassa on kriisejä ja hätä. Se on selvä. Ja kontrolloidulla seulannalla ihmisiä pitäisi saada turvaan. Taitaa vaan olla niin, että oikeasti turvapaikkaa tarvitsevat kelluvat naama alaspäin rantavesissä ja jäävät sodan jalkoihin, kun taas nämä merkkivaatteissa sormiaan ohikulkijoiden perseisiin poraavat naureskelevat täällä ostoskeskusten nurkilla.
Niillä lennoilla ja resursseilla, millä näitä helvetin idiootteja seulotaan ja palautetaan lähtöpisteeseensä, saataisiin oikeita turvapaikantarvitsijoita tänne päin.


Loppuun voisimme hieman ajatella Afrikkaa, tuota eksoottista savannia! Käsittääkseni Afrikkaan on pumpattu rahaa ja kaikenlaista avustustoimintaa jo dinosaurusten ajoilta lähtien. Mikä on lopputulos? Hyötyprosentti lienee lähellä nollaa. Kun länsimailla on niin kova into siihen primitiivisyyden kehtoon puuttua, niin kai tässä ajassa, niillä rahoilla ja konkreettisella läsnäololla sinne olisi jonkinlaista sivistystä saatu, mutta ei. En edes halua kuvitella miksi. Joku voisi sanoa, että liittynee rotujenvälisiin älyllisiin eroihin, mutta eikai sentään. Sehän olisi rasismia ja hyihyi-ajattelua.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Follow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti