lauantai 18. kesäkuuta 2016

Suomen kesä. Ja koko kaunis ilmasto. Yhtä ihana lottovoitto, kuin syyttömänä sähkötuoliin joutuminen.

Se on taas kesä kauneimmillaan! Noin 8kk talvijakson jälkeen tällainen jatkuva harmaus, viiden asteen lämpötila ja vesi/räntäsade kohottaa oikein juhlatunnelmaan. On se saatana lottovoitto! Näin sitä mainostetaan. Syntyä tänne helvetin harmaaseen ja kylmään paskaan. Mistä lie johtunee nämä itsemurha- ja alkoholismitilastot? Vaikka tekstistä voisi päätellä minulla olevan taipumusta molempiin, niin eipä ole oikeastaan kumpaankaan. Minulla on vaihtoehto! Olla sisällä ja pistää verhot kiinni. Ei tarvitse nähdä tätä helvetin säälittävää paskamaata mihin on syntynyt. Ja taloudellisen tilanteen kohentuessa toki korjaan tämän järkyttävän virheen mihin minut on luotu.
   Jos oikein ruvetaan ajattelemaan pidemmälle tätä asiaa, niin maalaisjärjellä luulisi ja uskoisi, että se porukka mikä tänne on aikojen alussa jostain tuntemattomasta syystä eksynyt, olisi myös jossain vaiheessa tajunnut tällaisesta kylmästä ja vittumaisesta takapajulasta lähteä. Siihen aikaan kun tällä pallolla oli vielä tilaa ja mahdollisuuksia valita asuinpaikkansa ihan vapaasti.
   Vai liittyykö tämä ihmisluontoon. Elämän ja olemassaolon täytyy olla jonkinlaista kidutusta ja mahdollisimman vaikeaa. Ulkoilma on siis jonkunlainen uhka, josta täytyy vain selvitä? 30-asteen pakkasella pelkkä ulkona liikkuminen tuottaa ihan aitoa ja oikeaa kipua. Autot hajoaa, asunnot hajoaa, mielenterveys hajoaa ja sitä myöden talous hajoaa. Tämä on ilmeisesti tarkoitushakuista ja se lottovoitto, joka meille on suotu! Nauttikaamme tästä. Itse toivoisin näillä korkeuksilla, että olisi 24 tuntia päivässä pimeää. Se jättäisi pois tuon nykyisen aamusta iltaan kestävän harmauden. Elämä on joko mustaa tai valkoista, on tai off. Ei kukaan halua vapaaehtoisesti asua ja elää tällaisessa kärsimyksen, eikä minkään muunkaan asian välitilassa. Aamen. Rukoilkaamme vaikka jumalalta apua. Tai vessanpöntöltä. Molemmat toteuttavat rukoukset yhtä tehokkaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti